Print deze pagina Bookmark and Share

Recent toegevoegde activiteiten

Hieronder zie je de 5 meest recent toegevoegde activiteiten.

Franciscaans Wandelweekend (Bennekom)
21-23 mei 2021

De werkgroep ‘Wandelen met Franciscus’ van de Franciscaanse Beweging organiseert een wandelweekend met een kleine groep tijdens Pinksteren in de omgeving van Bennekom.

lees meer...
Open kloostertuin ('s-Hertogenbosch)
12 juni, 10 juli, 14 augustus, 11 september en 9 oktober 2021

Van mei tot en met oktober zullen we de Kloostertuin van Stadsklooster San Damiano op de tweede zaterdagmiddag van de maand openstellen voor belangstellenden.

lees meer...
Wandelen met Franciscus: Zuster Dood
Overasseltse en Hatertse Vennen bij Nijmegen

Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Zuster Dood.

lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Wind
Vanuit Valkenswaard

Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder wind.

lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Zon
Vanuit Nieuwe Niedorp

Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder zon.

lees meer...