Print deze pagina Bookmark and Share

'Thuiswandelen' met Pinksteren (gedeeltelijk digitaal)


22 en 23 mei 2021

Op verhaal komen met Franciscus

Thuiswandelen met Pinksteren! In plaats van een gezamenlijke Pinkstervoettocht nodigen we je uit om dit jaar een tweedaagse wandeltocht in eigen omgeving te maken. Ga op pad met een programmaboekje vol aansprekende verhalen over Franciscus, teksten om mee op weg te gaan, vragen, opdrachten, creatieve werkvormen en recepten om in het Pinksterweekend thuis te bereiden.

Doe je mee? 
Vraag een of twee programmaboekjes aan via de webshop van de Franciscaanse Beweging. Je kunt iemand uitnodigen om de voettocht samen mee te lopen. Hoe je het boekje gebruikt en waar je gaat lopen: dat bepaal je zelf.

Voor de deelnemers met een computer is er de mogelijkheid om meerdere online diensten van de Pinkstervoettocht te volgen. Op zaterdag 22 mei en zondag 23 mei is er een wegzending in de ochtend en een thuiskomdienst in de avond. Deze diensten worden via YouTube uitgezonden. In de avonden is er een afsluiting via Zoom, om ervaringen en verhalen uit te wisselen. De links om hieraan te kunnen deelnemen worden op 21 mei per e-mail naar alle deelnemers verzonden.
 

Meer informatie en inschrijven