Print deze pagina Bookmark and Share

Recent toegevoegde activiteiten

Hieronder zie je de 5 meest recent toegevoegde activiteiten.

Algemeen Kapittel 2017
Zaterdag 11 november 2017 in 's-Hertogenbosch

Ieder jaar organiseert de Franciscaanse Beweging een Algemeen Kapittel. Daar wordt besloten over bestuurlijke zaken. Leden zijn van harte uitgenodigd mee te denken over de toekomst van de beweging.

lees meer...
Franciscaans Jongeren Treffen: Anders kijken
29 september - 1 oktober 2017 in Megen

Een weekend door en voor jongeren met een afwisselend programma van vieringen, gemeenschappelijke programma's, een variatie aan workshops, een feestelijke avond en tussendoor gelegenheid voor ontmoetingen met andere jongeren of om je even terug te trekken of een wandelingetje te maken.

lees meer...
Franciscaanse stille retraites 2018
Eerstvolgende retraite 5-11 maart 2018 (in Megen)

Met de Franciscaanse Stille Retraites wordt ingegaan op de behoefte van ieder die verlangt naar verdieping. Verlangen om je leven aan te kijken, precies zoals het is, en je dan bewust te worden van wat en Wie je roept.

lees meer...
Lezing: De Kerk en de Franciscanen in China – verleden en heden
Woensdag 13 december 2017 in Amsterdam

In oktober maken Rob Hoogenboom en Piet Bots een reis naar China.Ze gaan naar de plaatsen waar franciscanen geleefd hebben, bezoeken hun graven en beluisteren de verhalen over de broeders uit het verleden.

lees meer...
Zonneliederen zingen
Zaterdag 9 december 2017 in Amsterdam

Een ochtend samen Zonneliederen zingen, stilstaan bij de tekst ervan en ook een aantal versies ervan beluisteren. Om zo de franciscaanse spiritualiteit beter te leren kennen.

lees meer...