Ontmoetingscafé Franciscaanse Beweging


Iedere woensdag van 10-12 uur

Het idee van het ontmoetingscafé is voornamelijk het met elkaar in contact brengen van verschillende bevolkingsgroepen. Er is veel vraag naar een plek waar nieuwe Nederlanders kunnen oefenen met de Nederlandse taal. Die plek willen we graag bieden. Maar we willen ook het onderlinge contact bevorderen tussen verschillende groepen mensen.

Want hoewel nieuwe Nederlanders veel van ervaren Nederlanders kunnen leren, is dat andersom ook het geval. Iedereen is dus welkom om op een laagdrempelige manier met anderen in contact te komen. Door deze twee groepen samen te brengen hopen we mooie ontmoetingen en gesprekken mogelijk te maken, maar we hopen ook op meer wederzijds begrip tussen mensen.

Het ontmoetingscafé vindt plaats in ‘franciscaanse stijl’; eenvoudig en laagdrempelig. Er is koffie en thee, en wat lekkers. Iedereen is gelijkwaardig en welkom. Van te voren aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon binnenlopen. De gastheren en –vrouwen vangen je op.

Het Franciscushuis is dus iedere woensdag geopend voor een gezellig praatje en een lekker kopje koffie. Mogen we ook jou begroeten?

Datum en tijd: Iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: Franciscushuis, Van der Does de Willeboissingel 11, 5211 CA ’s-Hertogenbosch
Kosten: Vrijwillige bijdrage
Meer informatie: info@franciscaansebeweging.nl of 073-6131340

Zie ook op de website van de Franciscaanse Beweging.