Print deze pagina Bookmark and Share

Franciscaanse Stille Retraite bij de Zrs. Trappistinnen


22-28 juni 2020 in Arnhem

Tijdens deze zesdaagse retraite geven we geen conferenties; de stilte staat centraal. Je hebt elke dag een gesprek met een eigen begeleider en je neemt deel aan een dagelijkse themaviering waarin bijbelteksten en teksten van Franciscus en Clara doorklinken. De retraite vindt plaats in een klooster en je beweegt mee in het kloosterritme van gebedstijden en eucharistievieringen.

Je kunt alleen deelnemen als je je voor alle zes dagen inschrijft. Kun je pas later komen of moet je eerder weggaan, schrijf je dan in voor een van de andere stille retraites.

Het is heel belangrijk je goed te informeren over wat de retraite inhoudt. Daar kun je meer over te weten komen op de website van de Franciscaanse Stille Retraites: www.stilleretraites.nl. Enkele ervaringen en indrukken van andere retraitanten kunnen je een idee geven hoe een retraite kan werken. Op de site kun je meer te weten komen over de opzet van de retraite, de begeleiders en de verschillen tussen de locaties (wel of geen gastenverblijf, modern of oud, meer of minder stil, wel of niet gelijkvloers etc.).

Verzorgd door: Antoinette van GurpKitty Mul en Sjoerd Hertog

Data: 
maandag 22 – zondag 28 juni 2020

Prijs: 
€ 480,- (A-tarief) / € 410,- (B-tarief) / € 300,- (C-tarief)

Locatie: 
Trappistinnen, Johannahoeveweg 79, 6816 VG Arnhem.

Graag zelf de lakens en handdoeken meebrengen. Kan dat echt niet, dan kun je tegen betaling van € 7,50 een pakket met handdoeken en bedlinnen huren.

Meer informatie en inschrijven