Print deze pagina Bookmark and Share

Franciscaanse Stille Retraite bij de Minderbroeders in Megen: 16-22 maart 2020


16-22 maart 2020 in Megen

Tijdens deze zesdaagse retraite geven we geen conferenties; de stilte staat centraal. Je hebt elke dag een gesprek met een eigen begeleider en je neemt deel aan een dagelijkse themaviering waarin bijbelteksten en teksten van Franciscus en Clara doorklinken. De retraite vindt plaats in een klooster en je beweegt mee in het kloosterritme van gebedstijden en eucharistievieringen.

Je kunt alleen deelnemen als je je voor alle zes dagen inschrijft. Kun je pas later komen of moet je eerder weggaan, schrijf je dan in voor een van de andere stille retraites.

Het is heel belangrijk je goed te informeren over wat de retraite inhoudt. Daar kun je meer over te weten komen op de website van de Franciscaanse Stille Retraites: www.stilleretraites.nl. Enkele ervaringen en indrukken van andere retraitanten kunnen je een idee geven hoe een retraite kan werken. Op de site kun je meer te weten komen over de opzet van de retraite, de begeleiders en de verschillen tussen de locaties (wel of geen gastenverblijf, modern of oud, meer of minder stil, wel of niet gelijkvloers etc.).

Verzorgd door: Kok Klever en Astrid Roggen.

Data: 
maandag 16 – zondag 22 maart 2020

Prijs: 
€ 425,- (A-tarief) / € 375,- (B-tarief) / € 300,- (C-tarief)

Locatie: 
Franciscanen, Kloosterstraat 6, 5366 BH Megen.

Aankomst ’s maandags tussen 13.45 en 14.30 uur.
Graag zelf de lakens meebrengen. Kan dat echt niet, dan kun je tegen betaling van € 6,- een pakket huren. Handdoeken worden voor iedereen klaargelegd, ook als je geen linnenpakket huurt.

Meer informatie en inschrijven